Κέντρο βοήθειας

Η φιλοσοφία της NetBet.gr

Η ομάδα της NetBet.gr δεσμεύεται να προσφέρει στους Παίκτες της την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού με ασφάλεια και αξιοπιστία. Στόχος μας είναι ο Παίκτης της NetBet.gr να απολαμβάνει τη ψυχαγωγία που προσφέρουν τα Τυχερά Παιχνίδια και να γνωρίζει πως να αποφεύγει τους κινδύνους που κρύβουν. Για να παραμείνει το παιχνίδι ψυχαγωγία, οι Παίκτες πρέπει να έχουν τον έλεγχο.

Για το λόγο αυτό η NetBet.gr θερμά υποστηρίζει το Υπεύθυνο Παιχνίδι, προσφέροντας στους Παίκτες της μια σειρά εργαλείων και μέτρων που επιτρέπουν στο Παίκτη να απολαύσει τη συμμετοχή τους στα παιχνίδια της NetBet.gr ελαχιστοποιώντας τυχόν αρνητικές επιπτώσεις που ενδέχεται να προκύψουν από αυτή.

Η συνεχής ενασχόληση με τα διαδικτυακά παιχνίδια μπορεί να προκαλέσει σε μερικούς ανθρώπους προσωπικά, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. Προσπαθούμε με υπευθυνότητα να ενημερώσουμε τον κάθε Παίκτη μας για τους ενδεχόμενους κινδύνους και τους τρόπους να παίζει πάντα υπεύθυνα.

Παρακαλούμε να αφιερώσεις λίγο χρόνο και να διαβάσεις τις παρακάτω πληροφορίες που βασίζονται στις κείμενες διατάξεις του Κανονισμού Παιγνίων και των Οδηγιών της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.).

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σε βοηθήσει ανά πάσα στιγμή.

Προστασία Παικτών κάτω των 21 ετών

Σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο απαγορεύεται αυστηρά σε άτομα ηλικίας κάτω των 21 ετών να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες των ιστοσελίδων διοργάνωσης και διεξαγωγής τυχερών παιγνίων.

Στη NetBet.gr λαμβάνουμε όλα τα δυνατά μέτρα ώστε να παρεμποδίσουμε άτομα κάτω των 21 ετών να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες μας. Εξασφαλίζουμε επίσης, πως όλες οι δραστηριότητες διαφήμισης, χορηγίας και προώθησης, δεν απευθύνονται σε άτομα κάτω των 21 ετών.

Στη NetBet.gr ασκούμε αυστηρές διαδικασίες επαλήθευσης της ηλικίας των παικτών. Διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε νομικά έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητα και την ηλικία του παίκτη οποιαδήποτε στιγμή, προς αποφυγή πρόσβασης σε άτομα κάτω των 21 ετών, αποκλεισμένους παίκτες και προς ταυτοποίηση των αποδεκτών πληρωμών.

Εάν γνωρίζετε κάποιο άτομο κάτω των 21 ετών που διατηρεί ή έχει πρόσβαση σε λογαριασμό Παίκτη της NetBet.gr, παρακαλούμε επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ μαζί μας στέλνοντας μήνυμα στο [email protected]

Επιπλέον, συνιστούμε να:

 • μην επιτρέπετε σε άτομα κάτω των 21 ετών να έχουν πρόσβαση χωρίς επιτήρηση σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή που παρέχει πρόσβαση σε τυχερά παιχνίδια,
 • κρατήστε το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης και τον αριθμό της κάρτας σας μακριά από άτομα κάτω των 21 ετών.
 • μην αποθηκεύετε σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή που παρέχει πρόσβαση σε τυχερά παιχνίδια τον κωδικό πρόσβασης σας στη NetBet.gr,
 • μην αφήνετε ποτέ κάποια συνεδρία παιχνιδιού σας ανοιχτή χωρίς καμία επίβλεψη,
 • εγκαταστήσετε το ακόλουθο λογισμικό ελέγχου πρόσβασης σε ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν πρόσβαση σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, εάν άτομα κάτω των 21 ετών έχουν πρόσβαση σε αυτές ώστε να περιορίσετε την πρόσβαση:

Sentry PC: www.sentrypc.com
Οδηγίες Εγκατάστασης: http://www.sentrypc.com/support/install-3/

 • ενημερώνετε άτομα κάτω των 21 ετών σχετικά με τη νομοθεσία περί τυχερών παιχνιδιών και τις ενδεχόμενες ζημίες που θα μπορούσαν να προκύψουν από τη συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια.

Γνωρίστε τα Όριά σας και Δράστε!

Στη NetBet.gr, θέλουμε να σας προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια ώστε να παίζετε Υπεύθυνα, γι’ αυτό σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων ελέγχου και περιορισμού της παικτικής σας δραστηριότητας/ να παραμείνετε ασφαλείς ενώ παίζετε και να διαχειριστείτε το χρόνο που ξοδεύετε παίζοντας παιχνίδια.

Σας παρακαλούμε να ενημερωθείτε για τις επιλογές που προφέρει η NetBet.gr και να επιλέξτε αυτή που λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Προσφέρουμε Όρια Κατάθεσης, Απώλειας, Έλεγχο Πραγματικότητας, Προσωρινή Αποχή και Εργαλεία Αυτο-Αποκλεισμού*.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία για οποιοδήποτε (και σε όλα) τα προϊόντα μας και να ορίσετε τα δικά σας όρια. Είναι σημαντικό να ορίζετε όρια και να γνωρίζετε πότε να σταματήσετε. Είναι ευθύνη του κάθε παίκτη να γνωρίζει τη σημασία του καθορισμού του δικού του χρόνου και των ορίων του. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποφύγετε την υπερβολική δαπάνη χρόνου και χρημάτων παίζοντας τυχερά παιχνίδια. Είναι σημαντικό να καθορίσετε και να τηρήσετε τα όριά σας, για να αποφύγετε να δημιουργήσετε προβλήματα σε εσάς και τους δικούς σας.

Το να παίζετε υπερβολικά μπορεί να είναι πολύ επιβλαβές. Αν δεν μπορείτε να ελέγξετε τη συμμετοχή σας, σας συμβουλεύουμε να μην παίζετε τα παιχνίδια μας.

Κατά την εγγραφή σας και το άνοιγμα Λογαριασμού Παίκτη στη NetBet.gr είναι υποχρεωτικό να ορίσετε τα δικά σας όρια εργαλεία, σύμφωνα με τους Κανονισμούς και τις Οδηγίες που ορίζει η Ε.Ε.Ε.Π..


ΟΡΙΑ: Καθορίστε όρια κατάθεσης ή απώλειας/ στοιχήματος και παρακολουθήστε πόσα ξοδεύετε

Πάρτε πίσω τον έλεγχο του παιχνιδιού - και των χρημάτων σας - ορίζοντας τα δικά σας μέγιστα ποσά καταθέσεων και απώλειας ώστε να μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του ποσού των χρημάτων που εισέρχονται στο λογαριασμό σας και του ποσού των χρημάτων που είστε σε θέση να χάσετε ενώ παίζετε σε μια δεδομένη περίοδο. Μπορείτε να επιλέξετε να ορίσετε αυτά τα ποσά ανά ημέρα, εβδομάδα ή μήνα. Για να επωφεληθείτε από τις επιλογές Ορίων, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Συνδεθείτε στον NetBet.gr λογαριασμό σας.
 • Μπείτε στο λογαριασμό σας από επάνω δεξιά (υπόλοιπο).
 • Επιλέξτε Υπεύθυνος Στοιχηματισμός και, στη συνέχεια, Όριο Απώλειας/Κατάθεσης.
 • Ενεργοποιήστε την επιλογή.
 • Επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις σας για να ορίσετε το χρονικό διάστημα και το όριο απώλειας.
 • Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Εάν προσπαθήσετε να καταργήσετε ή να αυξήσετε το όριο, θα ισχύσει μόνο αν επιβεβαιώσετε αυτήν την αλλαγή αφού παρέλθει η χρονική διάρκεια για το οποίο ορίσατε το κάθε όριο. Οποιαδήποτε μείωση του ορίου θα εφαρμοστεί αμέσως.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: Επιλέξτε τις ειδοποιήσεις σας και παρακολουθείστε τον χρόνο που αφιερώνετε στο παιχνίδι

Ο Έλεγχος Πραγματικότητας είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τον έλεγχο της δραστηριότητας του παιχνιδιού σας. Αυτοί οι έλεγχοι θα σας υπενθυμίζουν αυτόματα κάθε ώρα πόσο καιρό έχετε ξοδέψει παίζοντας στον ιστότοπο και πόσα χρήματα έχετε κερδίσει και χάσει στα παιχνίδια. Όταν εμφανιστεί ένας Έλεγχος Πραγματικότητας, το παιχνίδι θα διακόπτεται προσωρινά. Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε το μήνυμα, μετά από το οποίο έχετε την επιλογή να συνεχίσετε να παίζετε ή να τερματίσετε την συνεδρία σας.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Διαχειριστείτε το χρόνο που παίζετε

Αποφασίστε πόση ώρα θέλετε να αφιερώσετε παίζοντας παιχνίδια καζίνο ή πόκερ (και παραλλαγές αυτών, live ή μη) και στη συνέχεια τηρήστε την απόφασή σας. Για να σας βοηθήσει, η NetBet.gr σας προσφέρει ένα εργαλείο με το οποίο μπορείτε να καθορίσετε το χρονικό διάστημα Συμμετοχής στα παιχνίδια. Με αυτόν τον τρόπο ρυθμίζεται ένας χρονοδιακόπτης ο οποίος αποτρέπει να υπερβείτε τον ανώτατο χρόνο Συμμετοχής που ορίσατε.

Για να επωφεληθείτε από το εργαλείο Χρονόμετρο Συμμετοχής, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Συνδεθείτε στον NetBet λογαριασμό σας.
 • Μπείτε στο λογαριασμό σας από επάνω δεξιά (υπόλοιπο).
 • Επιλέξτε Υπεύθυνος Στοιχηματισμός και, στη συνέχεια, Όριο Απώλειας/Κατάθεσης.
 • Ενεργοποιήστε την επιλογή.
 • Επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις σας για να ορίσετε το χρονικό διάστημα και το όριο απώλειας.
 • Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Προσωρινή Αποχή: Κάντε ένα σύντομο διάλειμμα

Αν αισθάνεστε ότι σας χρειάζεται ένα προσωρινό διάλειμμα από τα Παιχνίδια τότε η λειτουργία Προσωρινής Αποχής είναι η τέλεια λύση για εσάς. Η Προσωρινή Αποχή σας επιτρέπει να αποκλείσετε προσωρινά το λογαριασμό σας για περίοδο 24 ωρών, 48 ωρών, 7 ημερών, ή 14 ημερών.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν θα σας επιτρέπεται να συμμετέχετε σε κανένα από τα προϊόντα της NetBet.

Λάβετε υπόψη ότι αν έχετε μη διευθετημένα στοιχήματα, αυτά θα ακυρωθούν και τα χρήματα θα επιστραφούν στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας κατά τη διάρκεια της Προσωρινής Αποχής. Οποιοδήποτε (μερικώς) διευθετημένο στοίχημα θα ισχύει.

Σημειώστε ότι είναι αδύνατο να απενεργοποιήσετε την Προσωρινή Αποχή για την περίοδο που έχετε επιλέξει.

Για να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Προσωρινής Αποχής, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Συνδεθείτε στον NetBet λογαριασμό σας.
 • Μπείτε στο λογαριασμό σας από επάνω δεξιά (υπόλοιπο).
 • Επιλέξτε Υπεύθυνος Στοιχηματισμός και, στη συνέχεια, Όριο Απώλειας/Κατάθεσης.
 • Ενεργοποιήστε την επιλογή.
 • Επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις σας για να ορίσετε το χρονικό διάστημα και το όριο απώλειας.
 • Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

ΑΥΤΟΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ: Κάντε ένα διάλειμμα από τα τυχερά παιχνίδια για όσο χρόνο χρειάζεστε

Αν αισθάνεστε ότι τα εργαλεία ορισμού ορίων δεν αρκούν, η συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια σας δημιουργεί προβλήματα και χρειάζεστε να απέχετε από αυτά, σας παρέχουμε την επιλογή αυτό-αποκλεισμού.

Εάν θέλετε να κάνετε ένα σύντομο διάλειμμα από τα παιχνίδια της NetBet.gr, η λειτουργία Προσωρινής Αποχής θα σας βοηθήσει να απέχετε για 24 ώρες, 48 ώρες, 7 ημέρες, ή 14 ημέρες. Κατά τη διάρκεια της χρονικής περιόδου που έχετε επιλέξει, δεν θα μπορείτε να αντιστρέψετε αυτή την επιλογή.

Ωστόσο, εάν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο αποχής από τα τυχερά παιχνίδια, μπορείτε να επιλέξετε να αποκλείσετε τον εαυτό σας.

Ο Αυτοαποκλεισμός σημαίνει ότι ο λογαριασμός σας στη NetBet θα παραμείνει κλειστός για την ελάχιστη περίοδο του ενός μηνός και δεν θα ενεργοποιηθεί εκ νέου σε καμία περίπτωση κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής.

Αν έχετε εκκρεμή στοιχήματα, αυτά θα ισχύουν. Επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών για να κανονίσετε να σας επιστραφούν αυτά τα χρήματα.

Για να επωφεληθείτε από την επιλογή Αυτό-αποκλεισμού, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Συνδεθείτε στον NetBet λογαριασμό σας.
 • Μπείτε στο λογαριασμό σας από επάνω δεξιά (υπόλοιπο).
 • Επιλέξτε Υπεύθυνος Στοιχηματισμός και, στη συνέχεια, Όριο Απώλειας/Κατάθεσης.
 • Ενεργοποιήστε την επιλογή.
 • Επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις σας για να ορίσετε το χρονικό διάστημα και το όριο απώλειας.
 • Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Εναλλακτικά, η Υποστήριξη Πελατών μπορεί να ορίσει την επιλογή Αυτό-αποκλεισμού για εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια σχετικά με τον Αυτό-αποκλεισμό ή μεμονωμένους περιορισμούς προϊόντων.

Η επιλογή αυτό-αποκλεισμού ορισμένου χρόνου είναι μη αναστρέψιμη και δεν απενεργοποιείται.

Πώς μπορώ να ζητήσω την επανενεργοποίηση του λογαριασμού μου μετά τη λήξη της περιόδου αποκλεισμού μου;

Θα λάβετε ένα αυτόματο e-mail όταν λήξει η περίοδος αποκλεισμού σας και θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στο Λογαριασμό Παίκτη σας.

Αν δεν λάβετε το σχετικό e-mail, επικοινωνήστε με την Ομάδα Υποστήριξης Πελατών μας.

Αν επιλέξετε αόριστης διάρκειας αποκλεισμό (επιλογή Απεριόριστα) θα μπορείτε να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στο Λογαριασμό σας μόνο μετά την παρέλευση 12 μηνών από την επιλογή Αυτό-αποκλεισμού και μόνο κατόπιν αιτήματος σας στην Εξυπηρέτηση Πελατών της NetBet.gr.

4. Πρόληψη και Προστασία του Παίκτη

Εάν αισθάνεστε ότι η ενασχόλησή σας με τα τυχερά παιχνίδια έχει αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας, εάν αρχίσετε να χάνετε περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορείτε να διαθέσετε ή από αυτά που σκοπεύατε να διαθέσετε, ή εάν θεωρείτε ότι ενδεχομένως έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε άμεσα και να ζητήστε επαγγελματική συμβουλή ή να απευθυνθείτε στην τηλεφωνική γραμμή 210 9237777, ψυχολογικής υποστήριξης και τηλεσυμβουλευτικής του ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ ή στην ιστοσελίδα www.kethea.gr.

Για να παίξετε παιχνίδια με πραγματικά χρήματα, θα πρέπει να είστε σε ήρεμη ψυχολογική και συναισθηματική κατάσταση, ώστε να είστε σε θέση να σκεφτείτε καθαρά και να αντιδράσετε με τον κατάλληλο τρόπο. Ο στοιχηματισμός υπό την κατανάλωση αλκοόλ, ή κάθε άλλης ουσίας που μπορεί να επηρεάσει την ψυχική σας κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνος.

Εάν έχετε - ή είχατε, σε οποιαδήποτε στιγμή στο παρελθόν - προβλήματα με το αλκοόλ ή άλλες ουσίες, σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε να παίζετε παιχνίδια με χρήματα και συνιστούμε να αναζητήσετε επαγγελματική συμβουλή ή να απευθυνθείτε στην τηλεφωνική γραμμή 210 9237777, ψυχολογικής υποστήριξης και τηλεσυμβουλευτικής του ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ.

Εξωτερικές πιέσεις μπορούν επίσης να παρεμποδίσουν την ευχάριστη φύση του παιχνιδιού, όπως το να παίζετε το παιχνίδι προκειμένου να επιτευχθεί μια ορισμένη κοινωνική θέση ή για να ενταχθείτε σε μια κοινωνική ομάδα. Αυτά είναι περιττές πιέσεις που μπορεί να είναι επιζήμιες βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Τα τυχερά παιχνίδια πρέπει να παραμείνουν μια προσωπική επιλογή, η οποία γίνεται με βάση την διασκέδαση. Δεν πρέπει να αποτελεί υποχρέωση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, ούτε πρέπει να είναι καταναγκασμός ως αποτέλεσμα οποιασδήποτε άλλης επιρροής. Ο χρόνος και τα χρήματα που επενδύετε σε τυχερά παιχνίδια δεν πρέπει ποτέ να υπερισχύσουν ή να παρεμποδίσουν τις οικογενειακές, επαγγελματικές ή κοινωνικές δεσμεύσεις σας. Δεν πρέπει να επηρεάζουν το έργο ή τις σπουδές σας, τις οικογενειακές ή γονικές σας ευθύνες. Δεν πρέπει να βλάπτουν την υγεία σας ή να εμποδίζουν άλλες δραστηριότητες που είναι κρίσιμες για την ευημερία σας (για παράδειγμα, αθλητισμός, ισορροπημένη διατροφή και ξεκούραση). Είναι σημαντικό να ορίσετε τις προτεραιότητές σας και να ξέρετε πώς να διατηρείτε καλή φυσική και συναισθηματική ισορροπία και ισορροπημένες σχέσεις, τόσο για εσάς όσο και για τους γύρω σας.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα